sosem gondoltam volna - TH;
♫ ♪ ♪ |RÓLAM| ♪ ♪ ♫
♫ ♪ ♪ |BLOG CHAT| ♪ ♪ ♫
♫ ♪ ♪ |CSERE| ♪ ♪ ♫



Welcome
Ez a blog történeteket tartalmaz, amik az én túlfantáziált-fantáziám világában születtek. Elvileg azért írjuk a kitalált történeteket, mert amire vágyunk nem mindíg válik valóra. Ezért vannak a kitalált történetek, amikbe olyan dolgok is megtörténhetnek, amik a valóságban szinte elképzelhetetlenek. Elképzelni el lehet, de akkor is nehéz. Szóval mindenkinek ajánlom ha valamiről álmodik és eddig esélye sem volt rá, hogy megvalósuljon vegyen elő papírt és ceruzát, vagy épp a billentyűzetet és fogalmazza meg azt, hogy milyen lenne az álmában élni! \Meloddy\

14+
Az oldalon esetlegesen káromkodások, rejtett erotika, trágár szövegek feltűnhetnek, amik sértik a kiskorúak érdekét szolgáló szabályokat. A blogot az admin (Meloddy) 14 - es korhatárjellel ruházta fel a további problémák, feljelentések és esetleges lelki sérelmek elkerülése végett. Kérjük ezt a szabályt az idelátogatók tartsák szem előtt!
14 éven aluliak számára nem ajánlott tartalom!!

Eddigi történetek:
Hope Has Wings
Kiss&Tell
Lovers of Secrets
My Sister Is My Lover?
Múlandó boldogság
New Generation I.
New Generation II.
Perfect Christmas
Sosem gondoltam volna
Szeress, ha mersz!
Tom & Nolee Love Story
Why Not Me?
My Love You Are
© Layout by tentylers.
Lover of the Secrets - Prológus

sziasztok!
na meghoztam az új sztori első részét... ^^ a főszereplő csaj színészében viszont lehet ismerős arcot véltek felfedezni, ugyanis mikor rákerestem google képkeresőn, hogy "goth girls" őt adta ki. és mikor beírtam a nevét a keresőbe kiderült, hogy amúgy egy pornó színésznő. xDxD kérlek ne gyanúsítgassatok semmivel, mert én se tudtam igazi kivoltját! xDxD ez életem pályafutásának legméllyebb pontja... x( xDxD - de már csak röhögni tudok rajta! ^^
ohh: a sztori amúgy E/3-ban íródott. remélem nem probléma! ;)))))



Szereplők:

Scarlett Winheuer

Tom Kaulitz

Bill Kaulitz

Gustav Schäfer

Georg Listing

Suzette Winheuer

+ mindenki más a történetben

Prológus: Be Lover


A sorsban hinni lehet jó, és kevésbé jó dolog is. Megnyugtathat, hogy hiszel a végzetben, ha olyan dolog történik, amit nehéz kezelni vagy felfogni. De minden hatalomtól megfoszt, ha a felelőséget a sorsra ruházod át. Ha minden jól alakul, ahhoz semmi közöd, hiszen így is, úgy is megtörtént volna. De ha megpróbálod eldönteni, hogy magadban, vagy a sorsban bízol e inkább lehet fognak még meglepetések érni...

Scarlett Winheuer céltudatos, magabiztos léptekkel tartott a gimnázium felé, miközben eldöntötte magában mennyi mindent fog másként csinálni ebben az évben.

Szétvágott, piros nejlonharisnyát, fekete, flitteres tülszöknyát - egy sztreccs rövidnacival együtt - valamint neon rózsaszín, rikító toppot, és fűzős csizmát viselt. Lila - kék, kockás, de szintén flitteres válltáskát hordott keskeny vállára dobva. A táska zsebén egy neon zöld, halott smiley díszelgett. Egyik szeme x másik pedig pont volt. Szájvonala egyenes, a nyelve viszont oldalt kilóg.

A lány dühös lépések közepedte hagyta el az iskola főkapuját, kegyetlen, rideg ábrázatával igyekezett mindenkit elriasztani a személyes aurájából. Kezében egy csinos kis farmer táskát tartott, erősen szorítva a pántjánál. Ezen két kitűző is volt: egyik Hello Kittyt, a másik meg Pucca és Garu smárolós jelenetét ábrázolta egy "Be Lover" felirat felett.

Beérve az iskola főépületébe kíméletlen sebességgel rohant fel a II.emeleti, 143-as, fizika terem felé. A terembe érve elkapott egy beszédfoszlányt.

- Miért nem vártál meg?

- Nyugi Baby... dobtam egy SMS-t, hogy lehet késni fogok.

- De Te nem egyszerűen késtél, hanem nem is jöttél! Amúgy milyen SMS-t? Nem is kaptam!

- Na ezt nem mondhatod komolyan! Hiszen elküldtem. Nekem itt van az elküldöttek között!

- Akkor sem kaptam!

- Na és vajon miért?! Csak nem azért, mert a táskádat a kocsiban hagytad?

Szólalt fel Scarlett odalépkedve nővéréhez, annak barátjához, és a két barátnőjéhez. Előre tartotta a táskát, mintha az valami leprás keze ügyéből került volna ki.

- Hé! Nem megmondtam, hogy ne nyúlj a személyes cuccaimhoz??!

- Jaj, dehogy is nem, ó drága Suzette! Csak isten őrizz, hogy telefon nélkül maradj első nap a suliban, ebben a zord, 21. században!

Szólt oda Scarlett szarkasztikusan nővérének, az iskola főbejáratú kurvájának, Tom Kaulitz barátnőjének, és odadobta a táskát annak a göndör hajú barbinak, aki -féltve tegnap frissült manikűrjét - inkább hátra ugrott a repülő, 2 grammos táskának útjából.

Tom, és vele együtt Suzette csatlósai kuncogtak egyet, de mikor az érintett rosszallóan ránézett barátnőire, s ideiglenes választottjára a nevetés egyből lepleződésre került. Suzette megforgatta szemeit, de mikor már éppen visszaszólt volna: Scarlett már sehol sem volt.

Miközben Scarlett éppen a trigonometria órájára igyekezett eszébe jutott valami: látszat és valóság. Nos, gimiben a kettő gyakorlatilag ugyanaz. Mindenki sminket, vagy focimezt hord, sportkocsit vagy új orrot vesz magának, csak hogy elfeledjék a valóságot. Ami azt illeti, a látszat néha csal, de azért, hogy minderre rájöjjünk, bizony a felszín alá kell ásnunk. A legtöbben nem hajlandóak erre - de Scarlett és a hozzá hasonlóak igen. Hogy egyesek miért nem hajlandóak? Mert így felboríthatjuk ezzel a "társadalmi rendet". Minden esetre: néhányan, de csak nagyon kevesen igen, ásót ragadnak és megteszik. Ó, és mindez a nővéréről jutott az eszébe? Milyen meglepő! Vajon miért?

posted: péntek, szeptember 30, 2011 | comments: 0