sosem gondoltam volna - TH;
♫ ♪ ♪ |RÓLAM| ♪ ♪ ♫
♫ ♪ ♪ |BLOG CHAT| ♪ ♪ ♫
♫ ♪ ♪ |CSERE| ♪ ♪ ♫



Welcome
Ez a blog történeteket tartalmaz, amik az én túlfantáziált-fantáziám világában születtek. Elvileg azért írjuk a kitalált történeteket, mert amire vágyunk nem mindíg válik valóra. Ezért vannak a kitalált történetek, amikbe olyan dolgok is megtörténhetnek, amik a valóságban szinte elképzelhetetlenek. Elképzelni el lehet, de akkor is nehéz. Szóval mindenkinek ajánlom ha valamiről álmodik és eddig esélye sem volt rá, hogy megvalósuljon vegyen elő papírt és ceruzát, vagy épp a billentyűzetet és fogalmazza meg azt, hogy milyen lenne az álmában élni! \Meloddy\

14+
Az oldalon esetlegesen káromkodások, rejtett erotika, trágár szövegek feltűnhetnek, amik sértik a kiskorúak érdekét szolgáló szabályokat. A blogot az admin (Meloddy) 14 - es korhatárjellel ruházta fel a további problémák, feljelentések és esetleges lelki sérelmek elkerülése végett. Kérjük ezt a szabályt az idelátogatók tartsák szem előtt!
14 éven aluliak számára nem ajánlott tartalom!!

Eddigi történetek:
Hope Has Wings
Kiss&Tell
Lovers of Secrets
My Sister Is My Lover?
Múlandó boldogság
New Generation I.
New Generation II.
Perfect Christmas
Sosem gondoltam volna
Szeress, ha mersz!
Tom & Nolee Love Story
Why Not Me?
My Love You Are
© Layout by tentylers.
Hope has Wings - 1.fejezet

Sziasztok!
Ma már képes voltam hozni az első fejezetet. Remélem elnyeri tetszéseteket, és várni fogjátok a folytatást, amit történetesen fogalmam sincs mikor rakok fel! xD Az eleje kissé dúrva, ezért erősebb idegzetű embereknek ajánlom - mert van, aki számára még ez is gázos. De leszögezem, hogy ennek van némi mondani valója, mert ilyen dolgok sajnos a valóságban is megesnek - ha nem durvábbak! Ezzel akarnám a történet elején szembesíteni kedves olvasóimat.
A történetem elején még nem lépnek színre a Tokio Hotel tagjai! De a következőben már igen ;)

SZEREPLŐK
Bill Kaulitz, 16
Melissa Dietrich, 16
Tom Kaulitz, 16
Simone Kaulitz
Gustav Schäfer, 17
Georg Listing, 18

I.fejezet: Szökés otthonról

Borús, nyári este volt. Az éjjeli köd már épp letelepedett a házra és annak tájára mialatt Melissa becipzározta a kopott, ősrégi sporttáskáját. Még egy utolsó - mondhatni: búcsú pillantást vetetett a szobának nem nevezhető alvóhelyére, ami nem állt másból, mint egy ágyból, amiből itt-ott kikancsarodott egy rugó, valamint a penésszagú asztalból, és az egészen darabokban heverő szekrényből. Amiben már csak néhány ruha volt!
- Viszlát kicsi egérlyukam...
Mormolta maga elé a félhomályba, miközben kétségbeesetten jutott tudomására, hogy a folyosón feloltódott a villany. Bizonyára a nagynénje ébredt fel, mert a nagybátyátyjának nem szokása ilyenkor kint téblábolni. De mikor kitárult az ajtó kissé megszeppenve jutott ennek ellenkezője a tudtára.
- Hát te hova mennél??!
Ordította, majd elkapta a lány karját és lelökte az ágyra. Ősöreg farmernadrágjából kivette a nejétől kapott bőrövet és Melissa felé irányította azt, ami ennek következtében nagyot csattant annak combján. Nem akart olyan hangosan kiabálni, nehogy felébressze a nővérét és az öccsét, de ha már a kiáltás nem is sikerülhetett, egy éppen induló könnycseppet szült eme óvatlan pillanat.
- Hidd el, ha nem kapnánk hármótok után családi pótlékot réges rég egy kurvaképzőbe csuktalak volna, kis szajha!
Szidkozódása olyan szinten kerülte el a kétségbeesett Melissa figyelmét, hogy az már csak újabb savas cseppecskékben bontakozott ki. Nem is akarta tökéletesen megérteni amit mondott, de lelke legméllyén már kívülről kántálta a jól ismert szöveget, ami elhangzott valahányszor is szökni próbált. De ezeddig felkészületlen volt! Mostmár nem. Minden apró részletre figyelt: a takarókból font kötél, a ruhák - amik most véletlen elől felejtődtek - a búcsúlevél a legalsó fiókba, amit testvéreinek szánt. Szinte minden rendben volt, kivéve az önbizalmat! És a dühöngő nagybátyját...
- Ne feledd, hogy sokkal tartozol nekem! A plancos kis életed már akkor elveszett mikor a szüleid meghaltak. Sajnálom, hogy csak ennyire futotta!
Az övet ezúttal a csatos végével lódította felé, aminek következtében erősen megharapta alsó ajkát, mert véletlenül sem akarta megadni ennek a vadállatnak azt a minimális örömöt, amit a jaj veszékelése jelentene neki!
A szülei 2 éve haltak meg - és ezalatt a két év alatt a teljesen gondtalan élete most leginkább a pokol 7. bugyrába torkollot. Melissa nagybátyja gyakran pedofil, és ha épp nem hagyja, hogy letapogassa őt, vagy az autista nővérét, akkor mindig előtérbe kerültek a kreatívabbnál-kreatívabb kínzó eszközei.
Fiore autistának született, most 19 éves. Carsten idén töltötte a 10-et, de emellett képzeletbeli barátai vannak, nevezhetjük skizofrénnek is, bár nem tudja a pontos megnevezését a betegségének. Ők a családja - mármint akik megmaradtak neki.
A nagynénje egy berlini sztriptízbárban játsza a főkurtizánt, míg a nagybátyja örökös munkanélküli 53 éves korára.

Én, Melissa Dietrich egy szerencsétlen tinédzser vagyok, barátok nélkül, és egyedül nekem nincs problémám a családban. Az egészségemmel minden a legnagyobb rendben, kivéve azt a minimális dislexiát, amit az utóbbi időkben megpróbáltam kiküszöbölni. Nem járok iskolába, mert a gondviselőim szerint nem odavaló vagyok! Sokkal inkább a konyhába és a takarításba. Szerencsémre olvansi tudok és ebben lelem minden pozitívumát az életemnek.

- Roger! Mi a faszt törődsz azzal a kis szukával? Gyere inkább, menjünk aludni...
Nagynénje hangja volt a végszó. Ennyi kellett ahhoz, hogy elterelje ennek a feldühödött férfi-állatnak a figyelmét. Melissa eddig felsóhajtott, majd szomorúan követte figyelemmel, amint a jó drága Roger felkapta a bőröndjét, aztán kiviszi a szobából, és a küszöbön állva még rá kacsint, miközben meglengeti a szobakulcsot. Igen: csak az ő szobájának kellett kulcsot csinálni, mert a testvérei nem olyan képességeknek örvendenek, hogy hetente kétszer szökni próbáljanak... Melissa viszont annál inkább ilyen volna! És hihetetlen, de most utánnagondolva úgy fest: erre is felkészült. Mihelyst bezárult az ajtó és elboronálta magában, hogy soha az életben egy férfinak sem fog hinni, egynek sem fog megnyílni, és még a körülötte lévő nőkre is nagyobb figyelmet fordít: odasétált félholtan a szekrényhez, kivette a régi iskolatáskáját és abba kezdett el pakolászni. Jól lehet a cuccai nagy részét a bőröndben tudhatta, de még maradt pár rongy itt is!
Miután kifosztotta a felső polcot, és a kinyithatós szekrényt, az ablakra meredt. Odalépett elé, kinyitotta, majd visszarohant az ágyhoz. Felmarta a saját készítésű kötelet és miután rögzítette azt hátára kapta a táskáját, és leereszkedett a hívogató éjszakába...

Ez volt lassan egy éve... nem régóta élek itt a szabad ég alatt: azóta már egy telet is átvészeltem az utcán lézengve. Az éjjel is nyitva álló mosodák és az edzőtermek kellemesen melegek, még ha estére le is kapcsolják a fűtést. Nem tart sokba találni egyet és elbújni benne! Ha mosoda akkor az egyik szekrényben, ha edzőterem akkor a szertárban. Ezalatt az egy év alatt sokmindent kitanultam. Ezeket a tudásokat egyaránt szereztem meg a hozzám hasonló utca-lakóktól, és sajátos tapasztalataim alapján. Nem félek soha, csak egyenesen előre nézek, így meg sem torpanok!

***
Aminap éppen a buszmegálló előtt lófrált a kellemesen melegítő, februári napsütésben. A héten nem volt hideg, de a kirakatban látott TV-ben az időjárás jelentés éppenséggel fagyot jósolt a továbbiakban. Erre is fel volt készülve, mert elhatározásában ismét az edzőterem került előtérbe. Csak nagyon éhes volt, ennyivel nehezebb volt gondolkoznia! Sóhajtva meredt a buszmegálló melletti vegyesboltra, és körbetekintve lassan betrappolt oda. Illedelmesen köszönt, majd hátralebegett, és egy újabb pásztázás után négy zacskó chipset tömött a kopott táskába. Behúzta, majd hátára emelte, és éppen megfordult volna, mikor beleütközött valakibe: jaj ne! Lehet meglátta?
- Mit csinálsz, kislány?
Melissa köpni-nyelni nem tudott a középkorú nő szigorú, de ugyanott kedves arca látványától, és festett vörös hajától... bár a haja jelentette a legkisebb problémát, főlleg, ha meglátta a chipses hadművelet lefolyását!
- Nem kéne kifizetned?
A lány csak pirult, és pirult. Semmi okosat nem tudott kitalálni! Megkísérelt egy elfutást, de a nő elkapta vékonyka karját...
- Állj már meg!
- Jaj kérem engedjen el...
Ennyire tellett tőle. Többre nem. Válla felett visszanézett a kicsit ingerültebbnek látszódó nőre. Lepergett előtte eddigi élete, mert ha az eladó ezt megtudja az tuti biztos, hogy semmi jóra nem fog vezetni a lánynak.
- Vájr csak! Nincs pénzed?!
Most mégjobban elszégyelte magát. Megérezte, ahogy az árulkodó pír megfesti hófehér arcát, és hogy elönti őt magát a végeláthatatlan szégyen. De a nő csak nem adta fel, miért is tette volna?
- Hm. Szóval nincs. Mennyi chipsed van?
- Egy.
- Kislány! Mögötted voltam.
- Kettő!
- Micsoda??!
- Na jó: négy.
- Remek. Örülök, hogy beismerted! Várj egy percet, el ne szaladj.
Pedig megfordult a fejében, hogy elszalad, de a nő kedves mosolya mégis csak ott tartotta Melissát. A kedves hölgy épp a táskájában kutatott, majd előkotort egy csinos bőrpénztárcát. Melissa már csak a tárca kinézetéből is rájött, hogy nem akárki áll itt előtte!
A nő előkotort a vastag kötetes papírpénz halom mögül egy hitel kártyát, majd megint Melissára meredt:
- Vedd elő a chipseidet, majd én kifizetem!
- Mi? Jaj, nem szükséges...
- Már csak az kéne, hogy hagyjalak lopni! Tudod: nekem is van két fiam. És nekem elhiheted, hogy a két kezüket eltörném, ha megtudnám, hogy lopnak!
- Öö..
- Na vedd már elő!
Melissa ugrott egy kisebbet, majd gyorsan előkotorta a chipseket, és átadta a nőnek, aki ezt követően egyenest a kasszához indult...
- Egy ilyen gazdag hölgy, mint maga, miért jár egy ilyen kis bódéba vásárolni?
Érdeklődött a látszólag nem sok örömet birtokló lány, amire a nő ismét elmosolyodott, és válaszolt:
- Kerülöm a feltűnést!
- Na persze, tudtam én...
- Csak ezt szeretné?
- Igen.
Miután a kártyát lehúzta az eladó, a nő egy újabb vigyor kíséretében nyújtotta át a chipseket Melissának, mire az eladő így szólt:
- Szép kislány! És látom jó étvágyú...
- Köszönöm.
Melissa számára újabb megelepetést jelentett a nő kicsit sem zavartatása az eladó hite végett. Csak simán úgy tett, mintha Melissa az ő lánya lenne! A lány szíve összeszorult, hogy még csak meg is fordult egyszer a fejében a menekülés gondolata...


Kiértek az üzletből, mikor is a nő megint felé fordult:
- Máskor kérlek ne lopj! Ha mást nem inkább menj dolgozni, vagy kérj a szüleidtől rá, rendben?
- Persze. Mindent köszönök!
- Ne hálálkodj. Nekem elhiheted, hogy ez számomra semmi!
Ez már a búcsú mosoly volt, mikor a nő beült egy audiba, és egy integetést követően elhajtott. Melissa tanácstalanul meredt a keréknyomok után, aztán azon kezdett gondolkozni, hogy hova is készült? Ó persze! Az edzőterem.
posted: vasárnap, március 04, 2012 | comments: 4